Preview Mode Links will not work in preview mode

Perfekt udenpå ulykkelig indeni


Jul 15, 2021

Kan du høre din egen indre stemme? og hvad er dit forhold til ro, pause og hvile?

Hvordan går det med at lytte til dine behov og handle derefter? Genkender du også det store rungende NEJ i maven i situationer, hvor du har fået sagt ja i stedet for nej.

I denne episode gæster yogalærer Anne Goncalves podcasten, og vi havde en helt vidunderlig samtale om, at finde ind til indre ro og at finde "opskriften" på at leve et liv i balance.

Anne siger så fint:

"Når vi tillader os selv en pause og finde roen og hvilen, så kan vi i virkeligheden meget mere. RO er DIN super power".

Vi snakker også om at mærke krop, om kropsbevidsthed indefra og ud, om sanselig yoga og at genskabe kontakt til sine sanser via yoga.

Anne deler lidt om Ayurveda og de fire stresstyper, og hvordan yoga, meditation og mindfulness er veje til at komme i kontakt med sig selv på.

Anne fortæller hendes egen historie om at gå fra en stresset hverdag til en hverdag med indre ro, om hendes daglige selvkærlige praksis, og hvad der for hende blev et vigtigt vendepunkt og pejlemærke for livet.

 

Mere om Anne

Du kan finde Anne Goncalves og hendes uddannelser, retreats, hendes klub Rovolution, podcast og kurser på: Anne Goncalves Yoga

Du kan også følge Anne på instagram her: ANNE GONCALVES • ROvolutionen® (@anne.goncalves.yoga) • Instagram-billeder og -videoer

 

Tusind tak fordi du lytter med,

Christina